У Києві відбудеться виставка "Освіта за кордоном": дата та програма

Сучасній Україні — 32 роки, 23 з них працює освітня компанія STUDY.UA. Як і у всіх великих мрійників, робота компанії розпочалася з ідеї — відкрити українцям доступ до якісної міжнародної освіти. Наші діти — найголовніший ресурс і найцінніша інвестиція — це дати їм знання.

У STUDY.UA впевнені, освіта — це не лише набір знань і навичок, а й ключ до збереження цінностей, коли навколо відбувається хаос і зміни. Вона допомагає розвивати критичне мислення, аналізувати інформацію та бути завжди на крок попереду.

Все про міжнародну освіту: 14-15 жовтня у Києві відбудеться виставка "Освіта за кордоном"

14-15 жовтня у Києві відбудеться щорічна виставка "Освіта за кордоном". Це вже 26-а виставка, організована компанією STUDY.UA. Дізнатися більше про виставку та отримати запрошення можна за посиланням. ‎

Що на вас чекає на виставці?

  • Зустрічі з представниками 20 навчальних закладів з різних куточків світу;
  • Консультації від освітніх експертів STUDY.UA за топовими напрямами вступу у 2024 році;
  • Презентація нових програм здобуття міжнародного атестата без відриву від навчання в українських школах;
  • Спеціальні умови реєстрації на програми вищої, середньої освіти та підготовку до вступу.

Все про міжнародну освіту: 14-15 жовтня у Києві відбудеться виставка "Освіта за кордоном"


Програми на виставці

Канада: англомовна освіта з можливостями працевлаштування

Ця країна — ТОП-вибір для навчання за кордоном серед українських абітурієнтів. 85% випускників канадських університетів та коледжів працевлаштовуються за обраною спеціальністю протягом 6 місяців після випуску. Дізнайтеся більше про можливості навчання в Канаді, відвідавши стенди рейтингових навчальних закладів цієї країни.

США та Велика Британія: престижна освіта в топ-університетах світу

Британські та американські навчальні заклади займають верхні рядки рейтингів кращих університетів світу. Відвідайте стенди університетів Великої Британії та США на виставці "Освіта за кордоном", щоб дізнатися все про навчання в цих країнах.

Англомовна освіта в університетах та бізнес-школах Європи

Прагнете навчатися англійською в Європі? Реєструйтесь на виставку та дізнайтесь про можливості навчання в університетах Німеччини, Швейцарії, Нідерландів та інших європейських країн.

Середня освіта: навчання та підготовка до вступу до престижних шкіл-пансіонів світу

Середня освіта за кордоном відкриває безліч перспектив для подальшого вибору університету та успішної кар'єри. У виставці беруть участь представники 8 шкіл-пансіонів, серед яких навчальні заклади Великої Британії, Канади, США та Європи.

Підготовка до вступу: гарантія зарахування до 330 університетів за кордоном

Міжнародна школа STUDY Academy пропонує школярам навчання за програмами середніх шкіл Канади та США без відриву від навчання в українській школі! Дізнайтеся більше про можливості навчання в Міжнародній школі на виставці, 14 та 15 жовтня.

Все про міжнародну освіту: 14-15 жовтня у Києві відбудеться виставка "Освіта за кордоном"

Попри важкі часи, освіті — бути. Знання завжди були, є та будуть важливою зброєю, яка стоїть на захисті нашої країни. Реєструйтеся, приходьте на виставку та дізнайтеся про всі можливості, що відкриває міжнародна освіта.