У Києві 4, 5, 6 жовтня відбудеться 6 безоплатних екскурсій містом: перелік та реєстрація
Фото: dborisenkko

На цьому тижні, з 4 по 6 жовтня, для киян та гостей міста проведуть 6 безоплатних екскурсій, включно з дитячим квестом "Пізнаємо Київ – обираємо професію", екскурсією парком "Нивки" та Печерськом для людей із порушеннями слуху у супроводі перекладача жестової мови.

Про це повідомили в Управлінні туризму та промоцій КМДА

Перелік найближчих екскурсій Києвом: 

  • Екскурсія "Смарагдова сага": прогулянка парком "Нивки" в Шевченківському районі з історіями про людей та природу цієї місцевості.

Дата та час: 4 жовтня, п'ятниця, 18:00.

Реєстрація за посиланням.

  • Екскурсія "Печерські історії" (адаптована для людей із порушеннями слуху): прогулянка вулицею Бастіонною, затишними двориками 1950-х років, відомості про літописний Звіринець, старовинні монастирі, Звіринецьке укріплення Київської фортеці, історію будівництва Ботанічного саду ім. Гришка та історія про відому катастрофу 100 років тому.

Дата та час: 5 жовтня, субота, 12:00.

Реєстрація за посиланням.

  • Екскурсія "Київ незламний": відвідувачі ознайомляться з історією Києва з часів Другої світової війни та до сьогодні. Прогулянка Бабиним Яром, вулицею Іллєнка та Лук'янівкою.

Дата та час: 5 жовтня, субота, 12:00

Реєстрація за посиланням.

  • Дитяча квест-екскурсія "Пізнаємо Київ – обираємо професію": дітям та їхнім батькам розкажуть про різноманітні події в історії України та пояснять сутність низки професій. В ігровій формі діти виконуватимуть задачі, вирішення яких призведе до розкриття важливого гасла для Києва.

Дата та час: 6 жовтня, неділя, 11:30.

Реєстрація за посиланням.

  • Екскурсія "Київ європейський": прогулянка центральними вулицями — від Хрещатика до костела святого Миколая.

Дата та час: 6 жовтня, неділя, 12:00.

Реєстрація за посиланням.

  • Екскурсія "Святошинське намисто": як створювали Святошинський район, про життя й діяльність видатних особистостей, які мешкали в Академмістечку та відіграли важливу роль у розвитку авіації.

Дата та час: 6 жовтня, неділя, 16:00.

Реєстрація за посиланням.

Місця зустрічі вказані в анкетах, кількість місць обмежена. Учасники отримають підтвердження реєстрації телефонним дзвінком або SMS.

Раніше "Наш Київ" зібрав афіші київських театрів для дітей та дорослих із репертуаром на жовтень.

Другий UArt Media Fest: дизайнери з понад 10 країн покажуть свої роботи на фасадах ТРЦ Gulliver