У Києві відбудеться благодійний ярмарок "Район #1 Block Party": дата, місце
Фото: bzh.life

Серія вечірок "Район #1 Block Party" повертається до Києва та стає благодійним ярмарком. Перша після початку повномасштабного російського військового вторгнення вечірка-ярмарок пройде 30-31 липня на вул. Князів Острозьких, 8.

Про це повідомляється на сторінці фонду "Район №1" у Instagram.

"Наш Район #1 змінився с початку війни. Як і більшість людей в Україні, ми інакше почали сприймати те, що зветься "мій дім", "мій Район". Івент, метою якого було зробити вулицю Рейтарську кращою вулицею Києва, переродився в організацію, яка намагається відновити і зробити кращою всю Україну. Кожен район, кожного міста, кожної області став для нас номером один. Район #1 Block Party стає благодійним ярмарком", — розповіли організатори.

Мета заходу — підтримати українські бренди, малий бізнес, а також зібрати кошти на відновлення Київщини та всієї України.

На гостей ярмарку чекають:

  • більш ніж 30 українських брендів, магазинів, які представлять свої вироби;
  • фуд-зона;
  • дитяча зона, де можна залишити дітей під наглядом аніматорів;
  • музика від українських діджеїв;
  • арт-простір з інсталяціями та роботами українських митців, які були зроблені після початку війни.


На виставці можна буде купити картини художників. Усі зібрані гроші будуть розподілені між авторами та фондом для подальшої відбудови Київщини.

Коли: 30-31 липня, з 11:00.

Де: вул. Князів Острозьких, 8 (колишня вул. Московська) — культурний центр Arsenal XXII, бар "Вогник", бар Zweig, бар Kimberli.

Скільки коштує: благодійний внесок 200 грн на користь благодійної організації "Район #1".

Виставка від "Наш Київ" та Syndicate: дивіться, як це було