У Києві в ТРЦ Космополит сталася пожежа: що відомо

Сьогодні, 13 січня, у Солом'янському районі Києва сталася пожежа в ТРЦ "Космополіт" (Cosmo Multimall). В приміщенні оголосили тривогу, людей евакуювали.

Як повідомив мер столиці Віталій Кличко, на четвертому поверсі торговельного центру загорілась дитяча розважальна кімната. 

Пожежа в ТРЦ Космополіт у Києві 13 січня: що відомоМісцеві пабліки зазначають, що відвідувачі не встигли забрати речі з гардероба, їх скидали представники ДСНС на нижні поверхи.

Пожежа в ТРЦ Космополіт у Києві 13 січня: що відомоНа місці працюють рятувальники, пожежники та медики. 

UPD 17:00

У ДСНС додали, що інформація про пожежу на вулиці Вадима Гетьмана надійшла о 15:57. Евакуація триває, з ТРЦ вивели понад 200 осіб. На місці працює 13 одиниць пожежно-рятувальної техніки та понад 50 рятувальників.

Пожежа в ТРЦ Космополіт у Києві 13 січня: що відомоВідомостей про постраждалих поки не надходили.

UPD 17:50

Кличко повідомив, що пожежу ліквідували. Екстрені служби продовжують працювати на місці. Троє людей, серед яких дитина, звернулись до медиків з отруєнням на продукти горіння. Їм надали допомогу на місці, від госпіталізації вони відмовились. Інших постраждалих немає. 

Пожежа в ТРЦ Космополіт у Києві 13 січня: що відомоПричини загоряння в ТРЦ "Космополіт" згодом встановлять правоохоронці.

Фігурист з Києва виступив на Євро-2024 у кривавій сорочці: чому він це зробив