У Національному ботанічному саду імені М.М. Гришка представники ГО КримSOS посадили на ділянці кримські сосни.

У Києві, в Національному ботанічному саду імені М.М. Гришка представники ГО КримSOS посадили кримські сосни. Також під час впорядкування ділянки "Крим" відбулась толока.

У Києві, в Національному ботанічному саду імені М.М. Гришка представники ГО КримSOS посадили кримські сосни.Подія відбулася в рамках заходу "Пам’ять і відродження". На ній були присутні голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, голова Постійної делегації України в ПАРЄ Марія Мезенцева, військові, представники правоохоронних органів, митці та представники медіа.

У Києві, в Національному ботанічному саду імені М.М. Гришка представники ГО КримSOS посадили кримські сосни.Марія Мезенцева повідомила, що росіяни на території півострова проводять екоцид, наслідки якого можна цінити у 2,5 трильйони євро.

Марія Мезенцева в Національному ботанічному саду імені М.М. Гришка, де представники ГО КримSOS посадили кримські сосни."Ми сподіваємося, що спільно з вами зможемо потім ще більше зробити для цієї кримської ділянки. І після того, як деокупація Кримського півострова відбудеться — зможемо посадити тут додаткові рослини, а потім спільно з вами робити важливі справи на території самого півострову", — наголосила голова Постійної делегації України в ПАРЄ.

Зазначається, що усього висадили 25 сосен, а такі толоки проводитимуть постійно.

Раніше ми писали, що у ботсаду імені Гришка завершується сезон цвітіння магнолій. Містян запрошують подивитися, як квітнуть магнолія лікарська, загострена та трипелюсткова. 

У Києві відбудеться перша екскурсія на пост моніторингу повітря: дата