День Незалежності України

На День Незалежності України, 24 серпня, у Києві та Харківській області посилять обмеження. Це пов'язано з тим, що росія може збільшити кількість ракетних ударів по українських містах.

Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

Так, у Києві заборонили проводити масові заходи протягом 22-25 серпня. Йдеться про мирні збори, мітинги та інші заходи, пов'язані з великим скупченням людей.

У Харківській області запровадили затяжну комендантську годину, котра триватиме з 19:00 23 серпня до 7:00 25 серпня. У цей час заборонено перебувати у громадських місцях, пересуватися вулицями пішки чи транспортом.

Щодо інших областей, то якщо нічого не змінилося, місцевим жителям все одно радять не забувати стежити за офіційними повідомленнями та дотримуватись правил безпеки. 

"Не ігноруйте повітряну тривогу та проходьте в укриття, коли виникатиме ризик ракетного удару. Заздалегідь дізнайтеся, де є укриття, плануючи маршрути переміщення", — попросили у центрі стратегічних комунікацій.

Нагадаємо, що відсьогодні у двох громадах Київської області заборонили продавати алкоголь. Заборона продажу спиртного діятиме до особливого розпорядження.

В поліції порадили, як безпечно відсвяткувати День Незалежності