Другий благодійний телемарафон Save Ukraine — StopWar відбудеться у Берліні 29 травня

Сьогодні ввечері, 29 травня, у Берліні та Києві одночасно відбудеться другий благодійний телемарафон на підтримку України Save Ukraine — #StopWar. На концерті біля Бранденбурзьких воріт наживо виступять українські та закордонні артисти  — вони збиратимуть гроші на допомогу Україні.

Благодійний концерт розпочнеться о 21:00 за київським часом (або о 20:00 за центральноєвропейським часом). Під час виступів українських та закордонних артистів організатори мають намір зібрати кошти для закупки обладнянна 12-м закладам охорони здоров'я, які надають допомогу пораненим та постраждалим цивільним і військовим внаслідок збройної агресії рф. 

На сцені біля Бранденбурзьких воріт у Берліні виступять наживо 15 артистів. Зокрема, переможці цьогорічного "Євробачення" kalush Orchestra, швейцарський гурт Kadebostany, литовці Beissoul & Einius, а також "Океан Ельзи", Тіна Кароль, The Hardkiss, Monatik, alyona alyona та інші. Водночас із Києва у межах телемарафону виступатиме гурт "Антитіла", Onuka та Національний заслужений академічний український народний хор імені Григорія Верьовки. 

Зібрані під час заходу кошти автоматично перерахують на рахунки НБУ, закріпленні за Міністерством охорони здоров'я. 

Де можна буде подивитися концерт?

Захід транслюватимуть телеканали 1+1, 2+2, ТЕТ, ICTV, СТБ, "Новий", М1, "Україна 24", "UA: Перший", "UA: Культура", регіональні канали Суспільного мовника, "Інтер", "Рада" та на платформах онлайн-телебачення "Київстар ТБ", 1+1 video, YouTube-каналах 1+1 і Atlas Festival. 

Нагадаємо, що перший благодійний телемарафон Save Ukraine — #StopWar відбувся 27 березня на базі польського телеканалу TVP.

На концертах в Європі для України вже зібрали понад 83 млн євро