У Києві в Куренівському парку з'явився мурал з героями анімаційного фільму Мавка. Лісова пісня

У Києві з'явився мурал з Мавкою та іншими героями українського анімаційного фільму "Мавка. Лісова пісня". Подивитись на яскравий стінопис можна на фасаді будівлі у Куренівському парку.

У Києві в Куренівському парку з'явився мурал з героями анімаційного фільму Мавка. Лісова пісня Про це повідомили комунальники Подільського району у Facebook.

Ескізи до муралу створив столичний художник Максим Лубнін. Разом з учнями київської дитячої школи мистецтв №3 митець намалював лісових героїв на стінах господарської споруди на вулиці Новоконстантинівська, 22.

Мурал з Мавкою у Києві знаходится у Куренівському парку на вулиці Новоконстантинівська, 22Втілити задум у життя художникам допомагали творча агенція Charity Hub та комунальники з дозволу Animagrad та FILM.UA Group.

Мурал з Мавкою у Києві знаходится у Куренівському парку на вулиці Новоконстантинівська, 22"Для нас ця співпраця – символ об’єднання і підтримки українських компаній та творців", — підкреслив директор КП УЗН Подільського району Володимир Веселкін.

За задумом авторів, лісова красуня Мавка, яка зображена на муралі, закликає містян до захисту природи.

Раніше ми писали, що вуличні художники-волонтери із США намалювали мурали на пошкоджених внаслідок бойових дій будинках Ірпеня та Бучі.

Мешканці Києва пропонують розробити механізм затвердження муралів: петиція