У Києві створили квітник із зображенням Дмитра Коцюбайла "Да Вінчі": фото

У Печерському районі Києва створили квіткове панно із зображенням Героя України Дмитра Коцюбайла "Да Вінчі". Його профіль розмістили поруч із вовком, символом його батальйону "Вовки Да Вінчі".

У Печерському районі Києва створили квіткове панно із зображенням Героя України Дмитра Коцюбайла "Да Вінчі"Композицію сформували з-понад 15 тис. рослин. Площа інсталяції — 35 кв. м.

"Для створення образу Героя ми обрали тагетес, цинерарія, агератум, ірезіне, очиток, альтернатера. Загалом висаджено майже 15 000 рослин, а також використано мармурову крихту, як тло для малюнка", — йдеться у дописі комунальників з "Київзеленбуду".

квіткове панно із зображенням Героя України Дмитра Коцюбайла "Да Вінчі"квіткове панно із зображенням Героя України Дмитра Коцюбайла "Да Вінчі" з вовкомКвітник можна побачити на схилах, якщо проїжджати або прогулюватися по бульвару Миколи Міхновського. У 2022 році на цьому місці розміщувалась інсталяція на честь окремого загону спеціального призначення "Азов".

Нагадаємо, що Дмитро Коцюбайло загинув 7 березня. "Да Вінчі" не стало під час обстрілу росіян, ймовірно, через осколкове поранення в шию. 10 березня відбулося прощання з героєм України у Києві.

Раніше ми писали, що у Дніпровському районі висадили найбільший квітник на лівому березі "Вперед до перемоги". 

У Києві в парку "Перемога" створили квітник на честь "ЗСУ": фото