У Києві створили графіті з портретом шістдесятника Івана Світличного: фото

У Солом’янському районі, на вулиці Уманській, 35, з’явилося графіті з портретом українського літературознавця, поета, учасника руху шістдесятників Івана Світличного.

Про це пише [esthète] газета.У Києві створили графіті з портретом шістдесятника Івана Світличного: фотоСаме за цією адресою жив шістдесятник. 

Стінопис створила команда районної громади Los Solomas. У Києві з’явилось графіті з портретом шістдесятника Івана Світличного: фотоЗа основу взяли малюнок української художниці та дисидентки Алли Горської 1965 року — портрет Івана Світличного. Роботу виконав графіті-митець Bosie.У Києві з’явилось графіті з портретом шістдесятника Івана Світличного: фотоТакож малюнок доповнили словами: “Він був світильником, що горів і світився”, — такий самий напис на могилі шістдесятника на Байковому цвинтарі.У Києві з’явилось графіті з портретом шістдесятника Івана Світличного: фото“Наш Київ” також писав, що один зі скверів Києва назвали на честь українського вченого та громадського діяча Ігоря Козловського.

Кияни можуть подати свої пропозиції щодо ескізів та локацій нових муралів у місті: як це зробити