Вибухи у Києві

У Києві, в Дніпровському районі, пролунала серія вибухів.

Як повідомив мер Києва Віталій Кличко, усі служби прямують на місце події.

В ОП зазначили, що це ракетна атака на критичну інфраструктуру.

Також зранку на Київщині, на одному з об’єктів критичної інфраструктури виникло загоряння. 

UPD: У Голосіївському районі уламки ракети впали на нежитлову територію. Постраждалих немає, наголосив Кличко. А у КМВА повідомили, що є влучання в об’єкт критичної інфраструктури. 

UPD: У Дарницькому районі уламок ракети пошкодив автомобіль, попередньо без постраждалих.

Уламок ракети пошкодив автомобіль у Дарницькому районіUPD: У Голосіївському районі сталася пожежа на нежитловому об‘єкті, ймовірно, через ворожу атаку, прокоментував мер столиці. Наразі пожежу ліквідовано.

UPD: Речник Повітряних сил Юрій Ігнат в етері телеканалу 24 повідомив, що ракети летіли з північного напрямку. Ймовірно, це були або балістичні ракети, або зенітні ракети С-300. Повітряну тривогу оголосили після вибухів внаслідок відсутності радіолокаційних даних. Крім того, ЗСУ поки не мають засобів щодо виявлення та знищення балістичних ракет.

UPD: Уламки збитої ракети впали на територію Музею Пирогово.

Уламки від ракета у ПироговоUPD: Станом на 11:30 відомо, що у Києві є влучання в об’єкт інфраструктури, в Голосіївському районі уламок ракети пошкодив металевіу будівлю на площі 20 м.кв. та дах на гаражі. В Дарницькому районі пошкоджено два автомобіля. Постраждалих наразі немає.

UPD: О 16:18 Віталій Кличко та ОВА повідомили, що у Києві та області знову лунають вибухи. Наразі — працює ППО. Повітряна тривога триває. 

UPD: Завдяки ефективній роботі ППО в Києві недопущене ураження об’єктів критичної інфраструктури, зазначили у КМВА після відбою повітряної тривоги. 

Новина доповнюється.