У Києві пройшла церемонія нагородження "Міс Україна Всесвіт"
Фото: Міс Україна Всесвіт

У Києві відбулася урочиста церемонія передачі титулу та корони "Міс Україна Всесвіт".

Про це повідомили на офіційній сторінці конкурсу в Instagram.

Цьогоріч "Міс Україна Всесвіт", яка представлятиме нашу країну на світовій арені, стала співачка та сонграйтерка з Києва Ангеліна Усанова. Фінал Miss Universe-2023 відбудеться вже 18 листопада у Сальвадорі.

У Києві відбулася урочиста церемонія передачі титулу та корони "Міс Україна Всесвіт"

Організатори розповіли, що через війну конкурс пройшов у режимі онлайн. Символічна ж церемонія "коронації" відбулася у Національному ботанічному саду імені Гришка.

Під час того, як "Міс Всесвіт 2022" Вікторія Апанасенко передавала переможниці цьогорічного конкурсу корону, відбулось урочисте відкриття фонтану "Відродження" біля центрального входу в ботанічний сад. Місце "коронації" обрали не випадково.

У Києві відбулася урочиста церемонія передачі титулу та корони "Міс Україна Всесвіт"

"В 2020 році я брала участь у благодійному спортивному проєкті "Wake up, Ukraine", тренування проходили навколо цього фонтану, він був в не дуже доброму стані і я поставила ціль його відновити і реконструювати. Під час моїх благодійних концертів в Європі, разом з однодумцями, я збирала кошти на фонтан "Відродження", — розповіла Ангеліна Усанова.

У Києві відбулася урочиста церемонія передачі титулу та корони "Міс Україна Всесвіт"

Захід завершився виступом новообраної "Міс Україна Всесвіт". Дівчина виконала авторську пісню "Наші молитви будуть почуті". Акомпанував їй фронтмен гурту Pianoбой Дмитро Шуров.

Нагадаємо, минулого року Україна вперше виграла у конкурсі національних костюмів на "Міс Всесвіт".