У Києві та області з 23 по 25 травня 2023 року пройдуть військові навчання: на вулицях можна побачити військову техніку та воїнів ЗСУ.

У Києві та на Київщині з 23 по 25 травня 2023 року пройдуть військові навчання. На вулицях можна побачити військову техніку та воїнів ЗСУ. Про це повідомили у КМВА.

Навчання відбуватимуться за участі підрозділів угруповання сил та засобів оборони Києва.

"В ході тренування відбудуться практичні дії із залученням особового складу, штатної військової техніки та озброєння", — йдеться у дописі.

Головною метою навчань є підготовка та нарощування бойових спроможностей. Це потрібно для того, щоб успішно вести активну оборону столиці.

Містян наполегливо закликають не змінити на відео й та фото переміщення особового складу та рух важкої техніки, тим паче пересилати у месенджерах або соцмережах, щоб ворог не отримав інформацію про стан та кількість озброєнь.

"Просимо громадян зберігати спокій та не повідомляти у соціальних мережах про переміщення техніки та особового складу", — наголошують військові.

Раніше ми писали, що на Софійській площі у Києві встановили скульптуру-символ стійкості та мужності українських військовополонених з "Азовсталі".

Поліція відкрила кримінальне провадження щодо руйнування "Будинку з комахами"