У Києві пройде забіг на підтримку героїв Маріуполя: як долучитися

30 липня у Києві відбудеться забіг на підтримку героїв Маріуполя. Організатори заходу — Асоціація родин захисників "Азовсталі".

Трикілометровий колективний забіг почнеться о 10:00. Його маршрут оголосять на місці збору, а саме біля спуску з Пішохідного мосту на Трухановому острові. Там же можна буде отримати наклейку з хештегом заходу #runforAzovstal.

Зазначимо, що учасники можуть самостійно обрати довшу або коротшу дистанцію.

Головна мета забігу — не дати світу забути про оборонців Маріуполя та їхній героїзм. Саме тому фінішу не буде. Повноцінним завершенням марафону вважатиметься повернення всіх захисників Маріуполя додому.

Раніше марафон на підтримку героїв "Азовсталі" також провели у Запоріжжі, Чернігові, Дніпрі, Рівному, Черкасах, Івано-Франківську, Луцьку, Львові, Тернополі, Хмельницькому, Умані, Полтаві, Кам‘янець-Подільському та Вінниці. Також ініціативу підтримали низка європейських міст.

Участь у марафоні безплатна за попередньою реєстрацією. Форму реєстрації ви можете знайти за цим посиланням. Учасників просять публікувати фото та відео із забігу в соцмережах із хештегом #runforAzovstal.