Серія лекцій-тренінгів "Культ Себе"

З 3 по 6 серпня у Києві пройде серія психологічних лекцій-тренінгів для тих, хто хоче краще зрозуміти свій внутрішній стан та його вплив на життя, — "Культ Себе".

На чотириденному психологічному інтенсиві учасників чекають лекції, тренінги та дискусії. Кожен день буде присвячено різним темам внутрішнього прийняття, зокрема:

  • 3 серпня о 19:00 — "Статеве виховання для дорослих" про сексуальну ідентичність, стосунки та статеве виховання в сучасному світі;
  • 4 серпня о 19:00 — "Психологія стосунків дорослих людей" про основні аспекти міжособистісних стосунків, їх вплив на психіку і самопочуття;
  • 5 серпня о 16:00 — "Вигорання. Як не вигоріти вщент?" про збереження емоційного балансу й способи боротьби з вигоранням;
  • 6 серпня о 16:00 — "Стань найгіршою версією себе" про справжність в побудові стосунків зі світом і з самим собою. У цей день також можна отримати індивідуальну консультацію з психологом за попереднім записом.

Кожна лекція-тренінг буде інтерактивною, з використанням практичних прикладів, вправ і групової роботи, що дозволить учасникам активно взаємодіяти і спілкуватись між собою.

"Після закінчення івенту учасники зроблять великий крок до створення або укріплення Культу Себе, отримають набір знань і практичних навичок, які допоможуть їм проявитись і стати більш свідомими людьми", — обіцяють організатори.

Можна записатися як на окремі дні, які вас цікавлять, так і на весь інтенсив. Переходьте за цим посиланням, щоб зареєструватися для участі в заході.

Лекції-тренінги проходитимуть у "КультМотиві" за адресою вулиця Набережно-Хрещатинська, 31/36 (ст. м. Контрактова площа). Вартість участі — донат від 300 грн на один день, від 1000 грн — на 4 дні.

 Ілія Єлісей Касторних: Серія лекцій-тренінгів "Культ Себе"

Лектор інтенсиву "Культ Себе" магістр психології та педагогіки вищої школи, аспірант кафедри психології та педагогіки, психолог-практик, дитячий психолог та арт-терапевт Ілія Єлісей Касторних. Його ви можете знати, як автора курсів "Статеве виховання для старшої школи", "Статеве виховання для дорослих", "Психологія стосунків дорослих людей" та спів-автора розмовного шоу "Емоції" на YouTube.