У Києві пройде благодійний фестиваль "На часі": яким він буде

У суботу, 27 серпня, на Стрічкоткацькій фабриці пройде третій благодійний фестиваль сучасної музики та візуального мистецтва "На часі". Він буде присвячений Дню Незалежності України.

"Українська культура від початку її становлення була надійним способом зберігання національних традицій і цінностей нашого народу. Саме культурні діячі минулих століть першими висловлювали та плекали ідеї Незалежності й завдяки Тарасу Шевченку, Івану Франку та Лесі Українці ми зараз ті, хто ми є. Це прагнення до самоідентичності й зараз відображається в творчості українських митців і саме зараз штовхає нас до захисту власних ідеалів та свободи", — розповіли організатори.

На дев'яти сценах фестивалю відбудеться велика кількість концертів, перфомансів та DJ-сетів. На гостей чекає тату-марафон та тенісний турнір. Актуальне розуміння візуального мистецтва представлять п'ять митців та творчих обʼєднань. Також під час заходу відбудеться обговорення української культури та спроба розуміння її ролі в становленні незалежності, в тому числі й у воєнний час.

Усі зібрані кошти будуть направлені у фонд громадської організації, яка допомагає культурним діячам та просторам на Стрічкоткацькій фабриці.

Коли: 27 серпня, 12:00.

Де: вул. Нижньоюрківська, 31.

Скільки коштує: предпродаж — 350 грн.

 

Vertuha X Vognyk Bar, хіп-хоп у Closer та херсонська пробіжка: куди піти у Києві 18-21 серпня