У Києві вандали пошкодили могили військових Дмитра Коцюбайла, Андрія Пільщикова та Павла Петриченка: що відомо

Цієї ночі, 20 червня, на Аскольдовій могилі в Києві вандали пошкодили місця поховань військових Дмитра “Да Вінчі” Коцюбайла, Андрія “Джуса” Пільщикова та Павла Петриченка.

Про це повідомила українська військовослужбовиця та волонтерка Аліна Михайлова. 

Невідомі пошкодили портрети військових, прапори, поламали пам’ятні таблички та розбили лампадки на Меморіалі-триптиху “Іловайськ. ДАП. Дебальцеве”, що встановлений поруч із похованнями.

“З поліцією я на звʼязку. Максимально швидко включились у справу та тримають контакт”, — зазначила Аліна Михайлова у коментарях до публікації. 

upd 12:25 Правоохоронці розпочали розслідування за фактом наруги над могилами військових на Аскольдовій горі.У Києві вандали пошкодили могили військових Дмитра Коцюбайла, Андрія Пільщикова та Павла Петриченка: що відомоНаразі здійснюються оперативні слідчі та розшукові дії для встановлення особи жінки, яка понівечила місце поховання військових — їй загрожує до 5 років позбавлення волі.У Києві вандали пошкодили могили військових Дмитра Коцюбайла, Андрія Пільщикова та Павла Петриченка: що відомоУ Києві вандали пошкодили могили військових Дмитра Коцюбайла, Андрія Пільщикова та Павла Петриченка: що відомоУ Києві вандали пошкодили могили військових Дмитра Коцюбайла, Андрія Пільщикова та Павла Петриченка: що відомоupd 14:25 У Києві затримали 60-річну жінку, яку розшукували за наругу над могилами військових. З нею працюють правоохоронці. У Києві пошкодили могили військових "Джуса", "Да Вінчі" та Петриченка: що відомо“Наш Київ” вже писав, що вночі 20 червня росія атакувала Київську область ударними дронами.

У Броварах вандали пошкодили цвинтар: фото