У Києві погіршиться погода: 18 січня очікується шквальний вітер, сніг та дощ

Завтра, 18 січня, у Києві різко погіршиться погода. На зміну сонячній погоді та ясному небу прийде штормовий вітер зі снігом та дощем.

Про це повідомили в "Укргідрометцентрі".

Вночі буде морозно, йтиме сніг. Зранку потеплішає й розпочнеться дощ. Це призведе до ожеледиці на дорогах. Водіїв попередили про небезпеку.

Також очікуються пориви південно-західного вітру від 15 до 20 м/с. На вулицях міста можуть падати дерева та сухі гілки. Містянам нагадали, що прибиранням повалених дерев займається "Київська служба порятунку"(044-43-03-713) або аварійно-диспетчерська служба "Київзеленбуду" (0442724018). При травмуванні людей необхідно телефонувати за номером 103.

Рятувальники закликають під час буревію не перебувати на вулиці. Якщо негода застала вас зненацька — знайдіть укриття (підземний перехід, магазин чи інше приміщення). Вдома треба зачинити вікна та прибрати зайві предмети з балконів. Заздалегідь приберіть машини якомога далі від дерев та рекламних щитів.

Нагадаємо, під час ожеледиці можна послизнутись, отримати забій або перелом. Зробили добірку травмпунктів Києва та додали адреси по районах.

Штрафи за порушення комендантської години: у Верховній Раді не підтримали законопроєкт