У Києві розпочали відновлення напівзруйнованого будинку на Чорнобильській

У Святошинському районі Києва розпочали роботи з відновлення багатоповерхівки на вулиці Чорнобильській, пошкодженої внаслідок російського ракетного удару. Про це повідомив мер міста Віталій Кличко.

Внаслідок потрапляння ворожої ракети у 16-поверховому житловому будинку вигоріли повністю 64 квартири із 126. Решта 62 квартири постраждали частково. 

"Обстеження технічного стану будинку, експертизи виявили, що несучі конструкції будівлі не пошкоджені. І будинок може бути відновлений", — зазначив Кличко. 

Відновлення пошкодженої російською ракетою багатоповерхівки у Святошинському районіНаразі у багатоповерхівці вже тривають відновлювальні роботи. Зокрема, будівельники демонтують окремі елементи, вивозять будівельне сміття та пошкоджене майно мешканців. Також спеціалісти розробляють проєктно-кошторисну документацію щодо ремонту або заміни пошкоджених конструкцій, тривають роботи з відновлення електро- і газопостачання. У майбутньому будинок планують утеплити та відновити за усіма стандартами. 

Відновлення пошкодженою російською ракетою багатоповерхівки у Святошинському районіЗавершили роботи планують до початку опалювального сезону, аби мешканці багатоповерхівки зимували уже в своїх оселях. 

Відновлення пошкодженої російською ракетою багатоповерхівки у Святошинському районі"Наразі місто розпочало відновлювальні роботи 11 житлових будинків, які зазнали найбільших руйнувань внаслідок обстрілів російськими варварами. Найбільше ушкоджень зазнали окремі будинки у Святошинському, Оболонському та Шевченківському районах", — додав мер. 

Спротив російській окупації, день 114