У Києві планують відкрити креативний простір "Автентичність": триває збір
Ілюстративне фото, автор: tember blanche

З 29 серпня по 4 вересня триває збір-розіграш для відкриття Креативного простору "Автентичність" у Києві.

Організатори — вчитель, музикант і поет Вадим Левченко, журналістка та акторка Аліна Кошерна, журналістка та письменниця Ксенія Симоненко та фотографиня Інна Дяденко.

Ті, хто задонатять на нову креативну платформу для творчих людей, мають змогу взяти участь у розіграші призів від наплічників до професійної фотосесії.

"Креативний простір — це платформа для проведення культурних заходів: картинні галереї, музичні виступи, зустрічі кінодіячів, письменників і зацікавлених у творчості людей. "Автентичність" — це сучасна інституція культури, що працює в окремих секторах культурних та креативних індустрій", — кажуть організатори.

Планується, що приміщення простору "Автентичність" стане осередком для творчої та креативної молоді столиці. Надалі організатори залучатимуть українські та іноземні ініціативи для обміну досвідом та спільної праці.

Відкриття простору заплановане на 4 вересня, відразу після закриття збору.

За словами Вадима Левченка, для діячів культури простір буде безоплатним. Тобто, якщо ви музикант, поет, художник тощо, ви можете скористатися майданчиком простору без внесків. Для відвідувачів ціна квитка коливатиметься від 50 до 350 грн залежно від івенту.