Парк Наталка на Оболоні знову реконструюватимуть: витратять 20 млн грн

"Київзеленбуд" оголосив новий тендер на реконструкцію парку "Наталка", який знаходиться на Оболонській набережній. На ремонт та будівництво нових елементів парку планують витратити 20 мільйонів гривень.

Про це стало відомо на сайті публічних державних закупівель Prozorro.

У Києві планують реконструювати парк Наталка за 20 млн грн: що відомоРеконструкція парку "Наталка" передбачає будівництво дитячого схилу, майданчику "хобітонів" з захисним гумовим покриттям, штучним газоном, гойдалками та каруселями. Крім того, мають встановити лави, замінити бордюри, тротуарну плитку та провести зовнішні оздоблювальні та електромонтажні роботи. Обабіч парку планують встановити металеву огорожу.

Парк Наталка на Оболоні очікує нова реконструкція у 2024 році: витратять 20 млн грн

Заявки від потенційних виконавців робіт приймають до 30 травня. Реконструкцію передбачають закінчити 15 листопада 2024 року.

Нагадаємо, комплексна реконструкція території парку "Наталка" розпочалась у 2013 році. У травні 2017 року відкрили першу чергу, а липні 2018 року другу чергу паркової зони. — другу чергу. За десять років на це витратили понад 110 мільйонів гривень.

Раніше ми писали, що в березні 2023 року під час реконструкції парку "Наталка" підрядники розкрали з бюджету столиці 1,2 мільйона гривень.

У Київському метрополітені розповіли про строки завершення будівництва метро на Виноградар