У Києві оштрафувати власників авто, які паркувалися на зеленій зоні

Сьогодні, 17 травня, у Дніпровському районі оштрафували автовласників за недотримання правил паркування. Водії залишали свої автівки на зеленій зоні.

У Дніпровському районі на проспекті Соборності автовласників оштрафували за недотримання правил паркування.Як повідомили представники комунального підприємства по утриманню зелених насаджень, ще в березні на проспекті Соборності відновили газон та встановили обмежувальні стовпчики. Проте власники транспорту продовжують тут паркуватися.

На проспекті Соборності водіїв оштрафували за паркування на газоні "Інспектори з паркування провели рейд по недотриманню правил паркування авто по проспекту Соборності, особливу увагу приділили авто, які припарковані на зеленій зоні", — йдеться у дописі.

На проспекті Соборності водіїв оштрафували за паркування на газоні Автовласникам нагадують, що за порушення правил стоянки доведеться сплатити 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 340 гривень.

"Будьте свідомими - дотримуйтесь правил, бережіть природу, свої нерви та працю людей", — наголосили комунальники.

Раніше ми писали, що у Києві через прогалини у Кодексі України про адміністративні правопорушення та правилах дорожнього руху деякі власники авто можуть безкарно їздити та перегороджувати велодоріжки.

Велосмугу біля Золотих Воріт відмежували пластиковими стовпцями