Ремонт дороги на вулиці Спаській на Подолі
Фото: kmr.gov.ua

У Києві триває поточний ремонт доріг на багатьох вулицях міста. 

Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко у Facebook.

Наразі тривають дорожні роботи на вулиці Спаській. На ділянці від вулиці Межигірської до вулиці Почайнинської оновлюють покриття та тротуари, роблять велоінфраструктуру. 28 жовтня планують відкрити ці ділянки для проїзду.

Крім того, на вулиці Ірпінській у суботу та неділю комунальники покладуть верхній шар покриття між будинками №76 та №62.

На ділянках вулиці Щербаківського, Оболонському проспекті, вулиці Сверстюка ремонтують дорогу, а на вулиці Михайла Грушевського оновлюють бруківку.

Міський голова також повідомив, що на деяких ділянках ремонт вже закінчили. Поклали новий асфальт на ділянках Чоколівського бульвару, проспекту Миколи Бажана, Броварського проспекту та на вулиці Заболотного. Оновили гранітну бруківку на вулиці Шовковичній, на Подільському та Володимирському узвозі. А для пішоходів на частині вулиць Сімферопольської та Тростянецької поновили тротуари.

Подивитися відео, як проходить ремонт на цих ділянках можна на тут.

До речі, раніше ми писали, що сьогодні, 15 жовтня, в наземному комунальному громадському транспорті Києва розпочалося підключення маршрутів, на яких можна буде розрахуватися за проїзд банківською карткою.

Хто більше донатить на "Ловця шахедів" і скільки вже зібрали