У 2023 році в Києві облаштували 40 кільцевих розв'язок

У 2023 році у Києві облаштували 40 кільцевих розв'язок. В кожному районі з'явилось від трьох до п'яти кілець.

Про це повідомили представники "Київавтодору" у Facebook.

У Києві облаштували 40 кільцевих розв'язок за рік: фотоНа перехрестях вулиць організували кільцеві транспортні розв'язки малого радіуса. Вони зменшуватимуть аварійність на дорогах з надмірним та невпорядкованим простором.

У Києві облаштували 40 кільцевих розв'язок за рік: фотоНа під'їздах до розв'язок облаштували напрямні острівці, щоб водії знижували швидкість. Крім того, біля них встановили тактильні смуги та занижені бордюри для безпечного та зручнішого пересування маломобільних груп населення.

У Києві облаштували 40 кільцевих розв'язок за рік: фотоУ Києві облаштували 40 кільцевих розв'язок за рік: фотоКомунальники наголошують, що під час будівництва врахували потреби як водіїв і пасажирів транспортних засобів, так і велосипедистів й пішоходів.

У Києві облаштували 40 кільцевих розв'язок за рік: фото"Практика удосконалення організації дорожнього руху з влаштуванням кільцевих транспортних розв’язок у Києві була започаткована ще у 2019 році та з роками значно масштабувалась, оскільки має значний позитивний ефект при відносно незначних затратах", — зазначили в "Київавтодорі".

Нагадаємо, що в листопаді в Дарницькому районі з'явилось одразу декілька кільцевих розв'язок — на вулицях Зарічній та Михайла Гришка.

На вулиці Ентузіастів облаштували одразу три велодоріжки: фото