У Києві на загальноміську толоку прийшли понад 7900 людей: фото

У Києві 20 квітня в усіх районах міста відбулась загальноміська толока. Понад 7900 киян взяли участь у прибиранні та висаджуванні нових рослин.

У Києві на загальноміську толоку прийшли понад 7900 людей: фотоПро це повідомив директор Департаменту територіального контролю міста столиці Михайло Буділов у Facebook.

Прибирання проводили на 50 локаціях, для цього було задіяно 203 одиниці техніки та вивезено майже 7,5 тисяч метрів кубічних сміття.

У Києві на загальноміську толоку прийшли понад 7900 людей: фото"У заході взяли участь комунальні служби, працівники підприємств, установ різних форм власності, активісти та працівники департаментів, які також залучили своїх дітей до прибирання. Вдячний усім, хто приєднався", — йдеться у дописі Буділова. 

У Києві на загальноміську толоку прийшли понад 7900 людей: фотоУ Києві на загальноміську толоку прийшли понад 7900 людей: фотоТакож містяни провели озеленення столиці й висадили 13037 дерев, кущів та квітів.

У Києві на загальноміську толоку прийшли понад 7900 людей: фотоПісля весняного двомісячника, який завершився 20 квітня, у Києві проведуть перевірки та визначать, який район прибрали найкраще.

Нагадаємо, біля Червоного корпусу університету Шевченка створили простір пам’яті про загиблих студентів.

У Софії Київській відкрили Великодню інсталяцію з квітів: фото