Київпастранс оголосив тендер на ремонт сходів на станції швидкісного трамвая "Романа Шухевича" за 12 млн грн

"Київпастранс" оголосив тендер на капітальний ремонт сходів на станції швидкісного трамвая "Романа Шухевича" на Троєщині, які обвалилися на початку 2024 року.

Про це стало відомо з оголошення на сайті Prozorro.

У Києві на Троєщині на станції швидкісного трамвая Романа Шухевича відремонтують сходи за 12 млн грн

На будівельні роботи та ремонт планують витратити понад 12 мільйонів гривень. Наразі відкриті торги й триває пошук підрядників. Пропозиції можна подати до 7 листопада.

Згідно з документацією, планують розібрати старі й установити нові зовнішні металеві риштування, демонтувати ригелі, підсилити фундамент сталевими балками. Також замінять залізобетонні конструкції та облаштують плитку ФЕМ на зупинці. Роботи виконуватимуть від вулиці Милославської до пересадочного вузла на міську електричку.

У Києві на Троєщині на станції швидкісного трамвая Романа Шухевича відремонтують сходи за 12 млн грнНагадаємо, станція швидкісного трамвая "Романа Шухевича" знаходиться на лівому березі столиці. Її відкрили на початку 2000 років. Реконструкцію проводили у 2009 році. Після обвалу сходовий прогін станції, на якому обвалилась плита, закрили для пасажирів. 

Раніше "Наш Київ" писав, що на Київщині курсуватиме модернізований приміський поїзд електрички.

Нічна атака "шахедів" на Київ: уламки впали у Дарницькому районі