Сьогодні, 8 травня, у парку Вічної Слави відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення.

Сьогодні, 8 травня, у парку Вічної Слави відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення. Про це повідомили у КМДА.

У Києві в парку Вічної Слави відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення. Столична влада разом із ветеранами Другої світової війни й військовими ЗСУ поклали квіти до Могили невідомого солдата.

Сьогодні, 8 травня, у парку Вічної Слави відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення. "Сьогодні Україна разом із цивілізованим світом вшановує пам’ять усіх, хто в Другій світовій війні боровся з нацизмом та успішно його переміг. Ми відзначаємо цей день вже вдруге в умовах повномасштабної російської агресії. Історія нашої держави – це постійна боротьба за незалежність та свободу", — наголосила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

у парку Вічної Слави відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення. Парк Вічної Слави раніше називався Кіровським парком. Він розташований між Лаврською вулицею та Дніпровським узвозом. До складу парку входять Меморіал Вічної Слави з обеліском на могилі невідомого солдата, Алея Воїнської Слави та Меморіал жертв Голодомору.

Нагадаємо, що сьогодні Президент України Володимир Зеленський підписав указ, згідно з яким 9 травня в Україні святкуватимуть як День Європи.

У Києві біля табличок з новими назвами вулиць розмістять "Стріткод"