У Києві ключі від нових квартир отримала 31 родина

Сім'ї, які втратили житло під час війни, 31 січня отримали ключі від нових квартир. У КМВА повідомили, що нове помешкання надали 31 родині.

У Києві ключі від нових квартир отримала 31 родинаЗазначається, що квартири придбали в межах Програми "Нова оселя" на 2022-2023 роки за кошти з обласного бюджету. 

Сьогодні у нас невелике свято – ми маємо змогу повернути посмішку на обличчя людей, які втратили своє житло. 31 родина з 9 громад Київщини отримала ключі від нових квартир. Програма "Нова оселя" продовжує працювати, а ми робимо все можливе, щоб якомога більше сімей повернули те, що у них забрала війна.

Новий дім отримали багатодітні родини, сім'ї з дітьми та вагітними жінками, а також ті, що мають в родини військових з лав ЗСУ та військових, які перебувають у російському полоні. Також квартири отримали українці, які втратили своїх рідних під час війни.

У Києві ключі від нових квартир отримала 31 родинаНові оселі отримали родини з Бишівської, Бородянської, Бучанської, Васильківської, Гостомельської, Дмитрівської, Іванківської, Ірпінської та Макарівської громад.

Наголошується, що зруйновані домівки цих сімей не підлягають ремонту чи реконструкції.

Раніше ми писали, що в якості компенсації жителям зруйнованого росіянами будинку на Жилянській пропонують нові квартири або гроші.

У Києві створять Фонд житла: хто і як зможе отримати квартири