У Києві бетонні блоки стали казковими персонажами

Бренд "Бетон від Ковальської" перетворив блоки від колишніх блокпостів на казкових персонажів. Таким чином в компанії вирішили хоча б на свята подарувати дітям казку. Інсталяції з’явилися на десяти локаціях столиці.

"Ці вигадані створіння також зіткнулися з війною, але завдяки власній сміливості та підтримці здолали страх", — кажуть організатори.

На кожній інсталяції доступний QR-код із посиланням на квест. У ньому дітям та їхнім батькам треба знайти всіх десятьох персонажів у Києві та позмагатися за призи.

"Як мати трьох дітей, я поділяю почуття українських батьків під час війни. Усю цю тривогу, страх та провину, бо це мій вибір — залишатися в Україні. Тому я намагаюся перетворити на гру кожен спуск у бомбосховище з дочкою, тримаю себе в руках заради неї під час кожної ракетної атаки… Але війна не має бути буденністю для наших дітей — вони і так віддали їй своє дитинство. Тому ми вирішили хоча б на світлі зимові свята прикрасити сірі бетонні блоки і зробити їх елементами казкового декору міста, якого так не вистачає у цей час", — розповідає виконавча директорка групи компаній "Ковальська" Ольга Пилипенко.

Окрім квесту, за посиланням можна надіслати донат Фонду "Діти Героїв". Це благодійна ініціатива, що допомагає дітям полеглих українців психологічно відновлюватися. Кожен донат допоможе розширити програму й кількість дітей, що пройдуть реабілітацію.

Серед учасників, що виконають квест і задонатять на ініціативу, розігруватимуться солодкі подарунки.