Як виглядає стадіон у Гостомелі після відновлення

У Гостомелі відновили центральний стадіон, який зруйнували росіяни під час окупації Київщини. Напередодні дня міста Гостомеля відновлений стадіон відвідали Олена Зеленська та гравці ФК "Динамо" — Денис Попов, Володимир Бражко та Крістіан Біловар.

Про це перша леді повідомила на сторінці в Telegram.

У Гостомелі відновили центральний стадіон, який зруйнували росіяни: фото Вона наголосила, що на початку повномасштабного вторгнення майже 40% будівель в Гостомелі  постраждав стадіон відновила "Фундація" завдяки підтримці футбольного клубу "Баварія" з Мюнхена та Баварської промислової асоціації. 

У Гостомелі відновили центральний стадіон, який зруйнували росіяни: фото Зазначається, що на кошти меценатів вдалося оновити пошкоджене поле, провести освітлення й встановити табло. У внутрішніх приміщеннях зробили ремонт, облаштували нові мініполя, а також повністю відбудували трибуну. Також на стадіоні намалювали мурал "Більше ніж футбол" авторства українських художників братів Грехів.

У Гостомелі відновили центральний стадіон, який зруйнували росіяни: фото У 2024 році в Гостомелі проживає понад 6200 дітей, зокрема ВПО. Деякі з них грають у дитячій футбольній команді "Фенікс". За словами Зеленської, після деокупації команда одразу повернулася до тренувань.

У Гостомелі відновили центральний стадіон, який зруйнували росіяни: фото Раніше "Наш Київ" писав, що школярі Київської області отримають безоплатне харчування.

У Києві в парку UNIT.City з'явилась скульптура "Мислитель": фото