У Голосіївському районі Києва відкрили новий ЦНАП: адреса та фото

У Голосіївському районі на проспекті Науки, 43 запрацював новий територіальний підрозділ Управління (Центру) надання адміністративних послуг. 

Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.У Голосіївському районі Києва відкрили новий ЦНАПЦе вже 22-й Центр надання адміністративних послуг, де містяни зможуть отримати необхідні для них адмінпослуги незалежно від реєстрації місця проживання. 

Ремонтні роботи на площі 180 кв. м здійснили за рахунок коштів міського бюджету. 

У Центрі облаштували 9 робочих місць адміністраторів для надання послуг у форматі оpen space за єдиними стандартами обслуговування відвідувачів: електронна черга, попередній запис, без перерви на обід. У Голосіївському районі Києва відкрили новий ЦНАПУ новому ЦНАПі доступні всі адміністративні послуги: паспортні, соціального характеру, для ветеранів і внутрішньо переміщених осіб, видача водійського посвідчення. 

Відділення є безбар’єрним для осіб з інвалідністю.У Голосіївському районі Києва відкрили новий ЦНАПГолосіївський район найбільший за територією та досить густонаселений — тут проживають понад 250 тисяч мешканців. 

Дотепер район був одним із небагатьох, у яких працював лише один ЦНАП. У Голосіївському районі Києва відкрили новий ЦНАПМісце розташування обрали віддалене від станції метрополітену, насичене житловою та промисловою забудовою, поряд із густонаселеними мікрорайонами Деміївка, Корчувате та Мишоловка.

Графік роботи Центру: понеділок-субота — 09:00-18:00, неділя — вихідний.У Голосіївському районі Києва відкрили новий ЦНАП“Наш Київ” також писав, що у Києві відкрили оновлений сад каменів у парку Кіото.

Це заклади, що відкрилися у Києві в квітні