Сезон гортензій в Добропарку

З 29 липня 2024 року у Добропарку в селі Мотижин відкрили сезон гортензій. Відвідувачів запрошують на прогулянку, фотосесію, музичні вечори, тематичні заходи та дегустації.

Про відкриття повідомили представники парку на сторінці у Facebook.

У Добропарку розпочався сезон гортензій: які локації підготували, ціна квитка

"Другий місяць літа добігає кінця, а разом із ним і Сезон Лаванди у Добропарку. Проте вже з наступного тижня на зміну ароматній лаванді приходить сезон пишної та витонченої Гортензії", — йдеться у дописі.

У Добропарку розпочався сезон гортензій: які локації підготували, ціна квитка

Для гостей підготували три локації: Долина Гортензій (Річка Гортензій), "Love is…" та Зелений лабіринт. Працівники парку оновили квіткову колекцію новими сортами квітів — Гортензія Phantom, Skyfall, Limelight, Polar Bear, Kyushu, fraise melba, vanilla fraise, Wim’s red та Sundae fraise. Колір квітів варіюється від яскраво салатового до ніжно-білого, рожевого та червоного.

У Добропарку розпочався сезон гортензій: які локації підготували, ціна квиткаЦьогорічною "родзинкою" буде широколиста гортензія Макрофіла. Це унікальна квітка, яка змінює колір суцвіття залежно від кислотності ґрунту.

Також гості можуть відвідати тематичні фотозони, дитячі розваги з басейном, озеро "Моне" з 300 кущів водяних лілій Німфей, поле багаторічних трав й злаків, а також квітів, схожих на лаванду (Перовська).

У Добропарку розпочався сезон гортензій: які локації підготували, ціна квитка

Сезон гортензій у Добропарку триватиме до 1 вересня. Ціна квитка — 350 грн (дорослі) та 250 грн (діти з 4 років). У вартість  входять безлімітні дитячі розваги – тюбінгова гірка, переправа на плотах, батути, тролей, гойдалки, ігровий комплекс та зона для творчості. Придбати квиток можна онлайн

Нагадаємо, у Києві в парку "Перемога" демонтували зелений еко-диван.

У Голосіївському парку під час "Маршу прибирання" знайшли уламок БПЛА: фото