Барикади в Києві

На вулиці Кибальчича у Дніпровському районі Києва комунальники розібрали барикади з бетонних блоків та мішків з піском. Про це повідомили у Дніпровській РДА.

Роботи проводили працівники комунальних підприємств району спільно з відділом контролю за благоустроєм. Вони прибрали мішки з піском та бетонні блоки, огородили аварійно-небезпечні ділянки та виставили попереджувальні щити та дорожні знаки.  

Подібні барикади разом з блокпостами по всьому місту встановили на початку повномасштабного російського вторгнення у лютому-березні цього року для захисту столиці від ворожих військ. Їх розміщували на проїзних частинах вулиць, біля мостів та інших важливих споруд. Проте з часом барикади стали частково непридатними. Зокрема, мішки розірвалися, і з них почав висипатися пісок.  

Також місцеві мешканці повідомляють, що барикади прибрали на Броварському проспекті. Загалом люди вітають таке рішення. На думку багатьох, такі споруди зараз мало чим допоможуть у захисті Києва в разі наступу росіян, проте вони сильно заважають пересуватися містом його мешканцям. 

Логотип Києва можна придбати в NFT: подробиці