"Азов" нагородив "АТБ" за стабільну допомогу українським добровольцям

22 грудня, українські військовики, які боронять нашу незалежність в одній із найбільш гарячих точок фронту — на Запорізькому напрямку, вирішили віддячити колективу торговельної мережі "АТБ". Бійці корпусу "Азов" привезли до Дніпра, де знаходиться центральний офіс мережі магазинів "АТБ", подарунок-сувенір, а також особисто подякували за постійну підтримку та допомогу.

Корпорація "АТБ" з перших днів повномасштабного вторгнення ворога в Україну підтримує наших захисників.Один із проєктів, що триває вже понад три місяці в усіх діючих магазинах торговельної мережі "АТБ" — це збір гуманітарної допомоги для потреб підрозділів ЗСУ та ТрО. На фронт вже направлені сотні тонн продуктів харчування та товарів першої необхідності.

"Та акція, яку компанія "АТБ" розпочала на початку військового вторгнення, дуже допомагає ЗСУ. Люди залишають продукти у скринях, які розміщені у магазинах усієї мережі "АТБ", в тому числі і в Запоріжжі. Згодом ми відправляємо це все на передову. Це суттєва підтримка для військовиків. Наприклад, наш підрозділ – добровольчий. Враховуючи те, що ми на самозабезпеченні, допомога від патріотичного бізнесу дуже доречна", — розповів воїн із позивним "Форд"ресурсу "Наше місто".


Зробити такий незвичний подарунок мережі "АТБ" азовці вирішили місяць тому, проте  на його виробництво знадобився певний час. 
 "Хлопці привезли з передової таку гільзу. Ми віддали її нашим майстрам, котрі знають, як зробити з неї справжній витвір мистецтва. Таким чином ми захотіли віддячити мережі "АТБ". Дякуємо керівництву мережі, а також усім працівникам, адже кожен доклав чимало зусиль до цього. У кожній крамниці я бачу людей, які щиро та самовіддано працюють, наближаючи нашу перемогу", — підкреслив "Форд".


Командир добровольчого формування "Азов" (Запоріжжя) Михайло Пирог (позивний "Борода") наголосив, що вони приїхали до офісу "АТБ" із величезною щирою подякою від усіх підрозділів, що отримують допомогу завдяки акції, яку започаткувала компанія з початку війни. Ця допомога має дуже суттєве значення для добровольчих формувань, які знаходяться на самозабезпеченні.


Директор з маркетингу "АТБ" Валерій Бондар визнає, що цей подарунок став справжньою несподіванкою, а отримати його для компанії було надзвичайно почесно.

З самого початку війни керівництво мережі "АТБ"ухвалило два важливих рішення: перше — не припиняти роботу, будь-що стояти на варті продовольчої безпеки України; друге — надавати максимальну допомогу військовикам. Отримана нагорода — це дуже цінна відзнака злагодженої роботи всієї команди. Це означає  що українські воїни помічають і відчувають підтримку великої команди "АТБ".

Станом на сьогодні до ТрО й інших підрозділів ЗСУ від мережі "АТБ" передано вже майже 400 тонн провіанту. У перспективі проєкт допомоги "АТБ" військовикам планують дещо трансформувати. Йдеться про розширення його можливостей завдяки диджиталізації – для цього будуть залучені можливості інтернет-мережі. Свій внесок у Перемогу кожен із нас зможе зробити не тільки під час візиту в магазин, але й за допомогою власного смартфона.

Також за час війни компанія передала для потреб різних підрозділів та об’єднань ЗСУ близько 500 транспортних засобів: сучасні оперативно-штабні автівки Mersedes 4Х4, пожежні машини й автоцистерни, які бійці отримали кілька днів тому, багатофункціональні пікапи Mitsubishi  L-200, майже три сотні яких корпорація "АТБ" передала ЗСУ влітку, а зараз готує до передання ще 114 одиниць. Також українські захисники отримали від компанії вантажні машини підвищеної прохідності (з колісною формулою 8х8 та 6х6), автоцистерни й інший сучасний транспорт спеціального призначення.
Раніше ми писали, що магазинів з генераторами на Херсонщині стає більше. Мережа "АТБ" відкриває ще три магазини, яким не страшний блекаут.

В АТБ зібрали 10 тисяч додаткових пайків для ЗСУ