У Дії запустили інтерактивну мапу Пунктів незламності: як вона працює

У Дії запустили інтерактивну карту Пунктів незламності.

Про це у своєму telegram-каналі повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

"Тепер українці всього за кілька кліків у Дії зможуть знайти найближчий Пункт незламності та прокласти до нього зручний маршрут. Це допоможе людям залишатися на зв’язку та мати доступ до всього необхідного навіть в умовах блекаутів", — йдеться у повідомленні.

Застосунок показує всі Пункти незламності в радіусі 1,5 км. Крім того, можна відфільтрувати локації за конкретними запитами. Наприклад, можна обрати, щоб вам показували тільки ті укриття, які мають пандус, інтернет, мобільний зв’язок, генератор тощо.

У Дії запустили інтерактивну карту Пунктів незламності з усіма укриттями в радіусі 1,5 км та можливістю фільтрувати пошук за конкретними потребами

Надалі розробники планують розширити функціонал, додавши світлини Пунктів незламності та можливість користувачів ставити їм оцінки та залишати відгуки. 

З міркувань безпеки наразі послуга недоступна в Херсонській, Донецькій, Запорізькій, Луганській та частково в Харківській, Чернігівській, Дніпропетровській і Миколаївській областях.

Для того, аби переглянути карту, необхідно зайти в розділ "Послуги", обрати "Пункти незламності" та потрібну область. Після завантаження карти вона буде доступною офлайн.

Нагадаємо, раніше в Дії почали тестувати сервіс купівлі-продажу авто.