У Дії стартувало бета-тестування судових рішень
Фото: Мінцифри

У "Дії" розпочалося бета-тестування нової послуги — судових рішень, які будуть доступні просто у додатку. Про це повідомила команда "Дії"

Судове рішення — це документ, який фіксує результати розгляду справи у суді. Такі документи, наприклад, можуть вимагати органи ДРАЦС для підтвердження розірвання шлюбу або органи МВС для повернення водійських прав, які до того вилучили поліцейські або ж нотаріус для відкриття спадщини.

З новою послугою у застосунку "Дія" можна буде усього за кілька кліків отримати електронне судове рішення з накладеним електронним підписом суддів. При цьому цифровий документ матиме таку ж юридичну силу, що й паперовий.

Долучитися до тестування нової послуги можуть українці, які мають цифровий РНОКПП у "Дії" та є учасниками судової справи. Записатися на бета-тест вони можуть за посиланням.

Команда "Дії" просить учасників тестування поділитися своїм фідбеком, щоб допомогти зробити послуги у застосунку зручнішими для користувачів.

Нагадаємо, нещодавно у "Дії" запустили нову програму "єОселя", за допомогою якої можна отримати пільговий кредит на житло від держави. Поки що послуга доступна лише для військовослужбовців, медиків, силовиків, науковців, педагогів та їхніх сімей.

Запустили портал "Дія.Безбар'єрність" з інформацією про усі держпослуги