У Києві в Деснянському районі понизили бортові камені біля пішохідних переходів для зручності маломобільних людей,

У Києві в Деснянському районі понижують бортові камені біля пішохідних переходів. Це потрібно для зручного пересування містом маломобільних людей, велосипедистів та батьків з дитячими візками.

У Деснянському районі понижують бортові камені для маломобільних людей: фотоПро це повідомили у "Київавтодорі".

Під час заниження бортового каменю до рівня проїзної частини дороги усуваються перешкоди та перепади висоти. Відбувається плавний перехід від тротуару до дороги, що забезпечує безпеку для пішоходів. 

У Деснянському районі понижують бортові камені для маломобільних людей: фотоУ Деснянському районі понижують бортові камені для маломобільних людей: фото

Роботи проводять згідно з планом поточного ремонту на 2024 рік для облаштування безбар'єрного та інклюзивного середовища у столиці.

У Деснянському районі понижують бортові камені для маломобільних людей: фото"Безпека на дорозі — це наш пріоритет і влаштування понижень бортових каменів є одним зі способів забезпечити її для всіх", — наголосили комунальники.

Нагадаємо, що у Голосіївському районі Києва, на перехресті вулиць Академіка Заболотного та Квітуча запрацював новий безбар’єрний світлофор.

У Києві сформують базу безбар’єрних закладів та туристичних місць: подробиці