У Деснянському районі Києва демонтували МАФи: фото до і після

У Києві в Деснянському районі демонтували незаконні МАФи. Вони були встановлені незаконно та не відповідали санітарним нормам.

Про це інформує Департамент територіального контролю столиці.

У Деснянському районі біля Сільпо демонтували МАФи: фото до і післяМАФи знесли біля "Сільпо" на проспекті Червоної Калини. Місцеві жалілися, що кіоски створювали перешкоди для пішоходів. Крім того, вони псували зовнішній вигляд району. Власникам споруд виписали приписи з вимогою усунути порушення.

У Деснянському районі біля Сільпо демонтували МАФи: фото до і післяУ Деснянському районі біля Сільпо демонтували МАФи: фото до і післяУ дописі стверджують, що після ігнорування приписів було прийнято рішення про анулювання дозвільної документації на розміщення МАФів. Наприкінці вересня "Київблагоустрій" демонтував більшість торгівельних точок.

У Деснянському районі біля Сільпо демонтували МАФи: фото до і післяПід ятками накопичилось побутове сміття та залишки продукції. Наразі комунальники мають прибрати сліди від незаконної торгівлі.

У Деснянському районі біля Сільпо демонтували МАФи: фото до і післяУ Деснянському районі біля Сільпо демонтували МАФи: фото до і післяНагадаємо, нещодавно в київському ЖК демонтували 40 вивісок, які перекривали вікна будинку.

На лівому березі Києва облаштують безшумні трамвайні колії: деталі