У Дарницькому районі відкрився ігровий центр "Play Hub in Ukraine": фото

На лівому березі Києва, на вулиці Новодарницькій, відкрився інклюзивний ігровий центр "Play Hub in Ukraine". Вхід до центру безкоштовний, повідомили представники Дарницької РДА у Telegram.

У Дарницькому районі відкрився ігровий центр "Play Hub in Ukraine": фотоЦе неформальний інклюзивний простір для дітей від народження до 10 років. Сюди можна прийти погратися малечі разом із батьками.

Що є в ігровому центрі "Play Hub in Ukraine":

  • Ігрова інтерактивна кімната для дітей з бізі-бордами, сухим басейном, іграшками та розвивальними іграми;
  • Кімната для наймолодших з пеленальним столиком, розвиваючим килимком та м'якими іграшками;
  • Кімната для активного дозвілля з невеликими дитячими гірками та пуфами. 

У Дарницькому районі відкрився ігровий центр "Play Hub in Ukraine": фотоНа вулиці Новодарницькій відкрився ігровий центр "Play Hub in Ukraine": фотоЯкі послуги можна отримати у дитячому центрі "Play Hub in Ukraine":

  • Психологічна допомога дітям та дорослим;
  • Індивідуальна та групова робота з дітьми та батьками;
  • Соціокультурні родинні заходи;
  • Соціальна підтримка сімей з маленькими дітьми

На вулиці Новодарницькій відкрився ігровий центр "Play Hub in Ukraine": фотоУ Дарницькому районі відкрився ігровий центр "Play Hub in Ukraine": фотоЗазначається, що центр відкрила міжнародна громадська організація  "Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров’я" в партнерстві з Київським міським центром сім’ї "Родинний дім" за сприяння іноземних партнерів з Нідерландів та Португалії. Дізнатися більше про цей простір та записатися на групові заняття можна за телефоном 096 984 11 08.

Адреса: вулиця Новодарницька, 26, корпус 2.

Режим роботи: з понеділка по четвер з 10:00 до 16:00

Раніше ми писали, що на ВДНГ у 2023 році працюватимуть понад 20 локацій, на яких можна відпочити з дітьми, відновити фізичні сили та ментальне здоров’я. 

Куди поїхати до Карпат із дітьми – місця, що є цікавими для всіх поколінь