У Бучі відкрили частину амбулаторії №1, яку відремонтували за кошти ООН

У Бучі на Київщині відкрили оновлену частину амбулаторії №1, яку облаштували за кошти Міжнародного надзвичайного фонду допомоги дітям при ООН (UNICEF). 

Про це повідомив Бучанський міський голова Анатолій Федорук у Telegram.

У Бучі відкрили частину амбулаторії №1, яку відремонтували за кошти ООНВ амбулаторії зробили ремонт, закупили необхідне обладнання, устаткування та меблі.

У Бучі відкрили частину амбулаторії №1, яку відремонтували за кошти ООННаразі в оновленому приміщенні ведеться прийом дітей до трьох років. Амбулаторію розділили на умовні зони, де відокремлено працює кабінет здорової дитини. Зорові діти можуть пройти профілактичний огляд без перетину з хворими. Також тут знаходиться пункт щеплень. 

У Бучі відкрили частину амбулаторії №1, яку відремонтували за кошти ООН"Щиро дякуємо нашим партнерам за такий важливий внесок для Бучанської громади. Переконаний, це не останній спільний проєкт", наголошує мер.

Раніше ми писали, що Буча планує скористатися досвідом відбудови зруйнованих об'єктів у Хіросимі — попри різні ситуації обидва міста стали "символами війни".

Комунальний транспорт Бучі переходить на е-квитки: в автобусах з'являться валідатори