У Бучі відбувся концерт японського піаніста Темпея Накамури: фото, відео

У Бучі на Київській площі нещодавно пройшов концерт японського піаніста Темпея Накамури. Музикант виконував твори світових та українських композиторів й збирав гроші для ЗСУ.

У Бучі відбувся благодійний концерт японського піаніста Темпея Накамури

Зокрема, на концерті звучала мелодія з кінофільму "Merry Christmas, Mister Lawrence" композитора Рюіті Сакамото, який помер в березні 2023 року, "Ніч яка місячна" та український "Щедрик". Під час благодійного заходу вдалося зібрати 13,5 тисяч гривень. 

У Бучі відбувся благодійний концерт японського піаніста Темпея Накамури"Ваша музика це насолода для наших втомлених та поранених українських сердець", — зазначили бучанці після концерту.

У Бучі відбувся благодійний концерт японського піаніста Темпея НакамуриКонцерт японського віртуоза Tempei Nakamura, який відбувся на Київщині, можна подивитися нижче.

Темпей Накамура відомий на увесь світ. Після землетрусу, який торкнувся Японії у 1995 році, будинок музиканта був зруйнований. Після цієї події піаніст завжди бере участь у благодійних концертах.

Раніше ми писали, що дитячий хор з японського міста Нагасакі заспівав пісню "Як тебе не любити, Києве мій". Композицію виконали частково українською та японською мовами.

"Кураж", "Літній маркет", вечірка "Токсік": куди піти у Києві 9-11 червня