У Бучі триває будівництво Фабрики-кухні: що вже зробили

У Бучі, що на Київщині, продовжують зводити "Фабрику-кухню". Будівництво просувається активними темпами, тому вже за кілька місяців її можуть відкрити.

Про це повідомив міський голова Бучі Анатолій Федорук. 

У Бучі триває будівництво "Фабрики-кухні": що вже зробилиНаразі тут провели водопостачання й водовідведення, також встановили 640-кіловатний генератор, який використовуватимуть під час можливих відключень електроенергії.

У Бучі триває будівництво "Фабрики-кухні": що вже зробилиНезабаром планують провести облаштування благоустрою та підвести усі необхідні комунікації.

У Бучі триває будівництво "Фабрики-кухні": що вже зробили

Тож за декілька місяців очікуємо відкриття першої такої фабрики в Україні, щоб наші діти завжди були забезпечені якісною їжею.

У Бучі триває будівництво "Фабрики-кухні": що вже зробилиНагадаємо, що "Фабрика-кухня" це благодійний проєкт, який ініціював американський меценат Говард Баффет за підтримки Олени Зеленської. Його реалізують в рамках реформи шкільного харчування. Вона годуватиме навчальні заклади Бучанської, Немішаївської та Бородянської громади.

Раніше ми писали, що відомий шеф-кухар, ресторатор та засновник World Central Kitchen Хосе Андрес став новим амбасадором UNITED24.

Буча отримала новий генератор від благодійника з Америки