У Броварському районі дозволили продавати алкогольні напої, але не всім
Фото ілюстративне: Clam Lo / Pexels

На території Броварського району Київщини дозволили торгівлю алкогольними напоями. Відповідний наказ начальника Броварської районної військової адміністрації Павла Проскочила від 26 квітня оприлюднили на сайті Броварської РВА. 

Рішення про дозвіл торгівлі алкогольними напоями ухвалили з метою відновлення економічного потенціалу району та збільшення надходжень до місцевих бюджетів від сплати податків. 

Так, з 10:00 до 16:00 на території усіх восьми громад Броварського району дозволено продавати алкоголь. Це стосується виключно торговельних мереж, магазинів та закладів громадського харчування, які мають відповідну ліцензію на рроздрібну торгівлю алкогольними напоями.

При цьому, власникам таких мереж, магазинів і закладів заборонено продавати алкоголь особам у форменному одязі — військовослужбовцям, правоохоронцям та представникам добровольчих формувань територіальних громад, які залучені до несення служби. 

Водночас в районі посилюють заходи з перевірки перебування водіїв у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння під час керування транспортом. 

Спротив російській окупації, день 63