У Броварах відбудовують дитсадок, де розбився вертоліт з міністром МВС Монастирським

У Броварах триває відбудова дитячого садка “Джерельце”, на території якого у січні 2023 року розбився вертоліт із посадовцями МВС, зокрема і самим міністром Денисом Монастирським.

Про це повідомляє начальник Київської обласної державної адміністрації Руслан Кравченко.У Броварах на Київщині відбудовують дитсадок, де розбився вертоліт з міністром МВС МонастирськимДитсадок почали відновлювати восени 2023-го, вибух і пожежа сильно пошкодили та частково зруйнували заклад. “Джерельце” відбудовують коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Садок розрахований на 270 дітей. У Броварах на Київщині відбудовують дитсадок, де розбився вертоліт з міністром МВС МонастирськимПриміщення закладу перепланували, облаштували зали для музики та фізкультури, комфортне укриття. Ще планують обладнати сучасний харчоблок, пральню, медпункт.

Що вже зробили:

  • демонтували зруйновану частину;
  • влаштували інженерні мережі;
  • монолітні/бетонні роботи;
  • влаштування покрівлі та вхідних груп.

У Броварах на Київщині відбудовують дитсадок, де розбився вертоліт з міністром МВС МонастирськимУ Броварах на Київщині відбудовують дитсадок, де розбився вертоліт з міністром МВС МонастирськимНаразі тривають внутрішні опоряджувальні та фасадні роботи. Будівельники взялися до ІІ черги реконструкції. Зокрема, залили монолітну плиту зруйнованої частини.У Броварах відбудовують дитсадок, де розбився вертоліт з міністром МВС Монастирським “Наш Київ” вже писав, що міст Метро у Києві відремонтують за майже 2 млрд гривень.

Німеччина виділить 10 млн євро на відновлення “Охматдиту”: деталі