У Бородянському ліцеї облаштували два спортивних майданчики: фото

У квітні 2024 року у Бородянському академічному ліцеї на Київщині відкрили два спортивних майданчики — баскетбольний та універсальний. 

У Бородянському ліцеї облаштували новий спортивний майданчик: фотоВідтепер учні ліцею зможуть проводити спортивні заняття та дозвілля на сучасних майданчиках.

У 2023 році ліцеїсти стали учасниками програми для підлітків з малих громад UActive від благодійного фонду savED. Вони опановували навички проєктного менеджменту, напрацювали ідеї й протягом року отримали 5000 доларів на облаштування своїх проєктів.

У Бородянському ліцеї облаштували новий спортивний майданчик: фотоЗгодом автори проєкту баскетбольного майданчика надіслали понад 60 листів-запитів різноманітним організаціям та благодійним фондам. Завдяки цьому вдалося зібрати всю необхідну суму — 1,2 мільйона гривень.

Нагадаємо, що Бородянський академічний ліцей сильно постраждав на початку повномасштабного вторгнення. Під час окупації міста в приміщеннях школи у лютому-березні 2022 року базувалися російські окупанти. За цей час ліцей зазнав значних ушкоджень: вибухова хвиля пошкодила вікна й двері, частково вивела з ладу опалювальну систему. Після деокупації навчання в школі почало відновлюватися, а дорослі й учні активно взялися за покращення умов освітнього закладу.

Нагадаємо, що у Бородянці на стіні зруйнованого будинку з'явились нові мурали — "Скрипалька" та каліграфіті "Слава Україні". Їх створили вуличні художники із Лос-Анджелеса в межах проєкту "Стійкі кольори".

У Бородянці відновили зруйнований ліцей: на відбудову витратили 370 млн грн