TVORCHI анонсували великк шоу Planet X у Києві на таємній локації: дата концерту

Український гурт TVORCHI анонсував велике космічне шоу "Planet X" в Києві. Концерт відбудеться 5 жовтня 2024 року на таємній локації, звучатимуть хіти та пісні з нового альбому, який вийде 13 вересня.

Концерт TVORCHI Planet X у Києві: дата та ціна квиткаPlanet X — це друге велике шоу TVORCHI. Перше відбулося у 2021 році на Київському велотреку та було нагороджено премією YUNA, як "Концертне шоу року". Нове шоу про життя у паралельному всесвіті, яке створили артисти під впливом пережитих емоцій за останні три роки. 

"Нова музична історія гурту розгортається на невідомій планеті десь у далекому космосі. Кожна пісня тут – це новий епізод, що зачіпає різноманітні теми та почуття: від романтичних мрій до чутливих фантазій, від наївності до відчаю та боротьби, від любові та пристрасті до щирого смутку та фаталізму", — зазначили у пресслужбі музикантів.

Концерт TVORCHI Planet X у Києві: дата та ціна квиткаУ жовтні на глядачів шоу чекатиме світлові ефекти, режисерські номери, зіркові гості та не менш нестандартна локація, яку поки тримають у таємниці. За словами учасників гурту, концерт занурить гостей в таємничу атмосферу космічного простору.

Концерт TVORCHI Planet X у Києві: дата та ціна квиткаTVORCHI виконають свої найбільші хіти "Не танцюю", "Іди сюда", "Мова тіла", Falling, Віч-на-віч, Believe, "Мрійники", а також треки з нового альбому, які під час шоу вперше прозвучать наживо. 

Концерт TVORCHI Planet X у Києві: дата та ціна квитка"Ми запрошуємо кожного з вас на наше шоу – в подорож на Planet X. Цю планету ми створили через музику та наші треки, вона сповнена таємниць, футуристична і навіть трохи апокаліптична, бо ніхто не знає що буде далі. Ми хочемо розділити з вами емоції, які нам близькі сьогодні та ті, які залишились у світлому минулому. Чекаємо вас", — кажуть артисти.

Придбати квиток на нове шоу TVORCHI Planet X можна за посиланням. Наразі ціна квитка стартує від 599 грн.

Нагадаємо, що у 2023 році TVORCHI  представляли Україну на пісенному конкурсі "Євробачення" у Ліверпулі. Вони виконали пісню "Heart of Steel" та зайняли шосте місце. 

Також пропонуємо дізнатися, куди піти у Києві на вихідних 14-16 червня.

Ukrainian Fashion Week повертається до Києва: оголосили дату події