Де перевірити штраф ТЦК

За шість місяців 2024 року від ТЦК до виконавчої служби надійшло більше штрафів, ніж за весь 2023 рік. Перевірити, чи відкрито виконавче провадження за штрафом ТЦК, можна за посиланням.

Як свідчить дослідження від Опендатаботу, минулого року загальна кількість штрафів за порушення правил військового обліку склала 11 798. За половину 2024 їх вже майже 12 тисяч.

ТЦК склала 12 тисяч штрафів за порушення військового обліку: де перевіритиЗазначається, що йдеться не про всі штрафи, винесені ТЦК за порушення правил військового обліку, а лише про ті, які передали на примусове стягнення до виконавчої служби. Якщо порушників внесли до Єдиного реєстру боржників та відкрили виконавче провадження, це надає право накласти арешт на кошти та майно, щоб надалі погасити ним борг.

Нагадаємо, за невиконання вимоги щодо оновлення облікових даних на військовозобовʼязаного може бути накладений штраф від 17 000 до 25 500 грн, а для посадових і юридичних осіб — від 34 000 до 59 000 грн.

Раніше ми писали, що пропускна здатність територіальних центрів комплектування і соціальної підтримки у Києві становить приблизно 50-70 людей на день.

ТЦК зупинили Монатіка на Хрещатику: як відреагував співак