Рекорд ВДНГ: у 2024 році Зимову Країну відвідали понад 1,2 млн людей

Цьогоріч "Зимову Країну" на ВДНГ відвідали понад 1,2 мільйона людей. Це рекордний показник за весь час існування проєкту.

Про це повідомили у пресслужбі виставкового центру.

Рекорд ВДНГ: Зимову Країну відвідали понад 1,2 млн людей

Дев'ятий сезон "Зимової Країни" тривав з 9 грудня 2023 по 17 березня 2024 року. За цей час 1 212 000 киян та гостей міста завітали до ВДНГ.

Рекорд ВДНГ: Зимову Країну відвідали понад 1,2 млн людейРекорд ВДНГ: Зимову Країну відвідали понад 1,2 млн людейНайпопулярнішими локаціями були атракціони, ковзанка, виставка крижаних скульптур "Снігова королева" та експозиція "Illuminarium. Магія світла".

Рекорд ВДНГ: Зимову Країну відвідали понад 1,2 млн людейВ Експоцентрі зазначили, що у цьому сезоні зробили акцент на вивченні та шануванні українських традицій. На Різдво, Водохреща та Маланку показували фольклорно-етнографічну виставу, а на "Масницю" провели масштабне автентичне дійство зі співами, спалюванням опудала та куштуванням страв української кухні.

Рекорд ВДНГ: Зимову Країну відвідали понад 1,2 млн людей

Крім того, під час "Зимової країни" локації ба бізнеси зібрали 1,5 мільйона гривень на потреби Сил оборони. А понад тисяча дітей від благодійних організацій та соцслужб змогли відвідати проєкт безкоштовно.

Нагадаємо, що у квітні на території ВДНГ відбудеться фестиваль "Книжкова країна". Вхід буде безоплатний для усіх гостей.

На ВДНГ з'являться нові спортивні маршрути для бігу та їзди на велосипеді