ЦНАПи Києва готові приймати військовозабов'язаних громадян з 18 травня: деталі
Фото з відкритих джерел

ЦНАПи Києва готові приймати військовозабов'язаних громадян з суботи, 18 травня. 

Про це повідомила директорка департаменту ЦНАП міста Києва Наталія Шамрай в ефірі Київ24. 

"Завтра з 9 до 18 години всі ЦНАПи Києва готові приймати військовозобов’язаних, щоб вони могли оновити свої дані. Приходити можуть всі охочі, ми нікому не відмовляємо. До системи ми підключені", — зазначила вона. 

ЦНАПи Києва готові приймати військовозабов'язаних громадян з 18 травня 2024 року. 

За словами Наталії Шамрай, черг у ЦНАПах не передбачається, адже у них гарна пропускна здатність. У Києві до системи під’єднано майже 300 адміністраторів ЦНАПів. 

"Людина має прийти, мати документи що посвідчують особу та військовий квиток чи приписне і далі будемо оновлювати дані. Якщо система з певних причин буде відмовляти, то будемо вирішувати куди звернутися", — розповіла директорка департаменту ЦНАП міста Києва. 

Нагадаємо, секретар Комітету з питань нацбезпеки та оборони Роман Костенко пояснив причини черг до ТЦК. 

24 квітня 2024 року ми писали про те, що військовозобов'язані чоловіки хотіли оновити свої дані. Але не всі могли це зробити через начетбо повільне обслуговування.

Також ми писали про те, що станом на 15 травня 2024 року столична поліція знайшла та доставила до ТЦК та СП 2 319 чоловіків, які розшукувались за порушення правил військового обліку чи законодавства про оборону та мобілізацію.

В Міноборони розповіли про пропускну здатність ТЦК у Києві: деталі