Церемонія закриття Олімпіади-2024: де та коли дивитися

Літні Олімпійські ігри в Парижі у 2024 році завершаться грандіозним шоу. Церемонія закриття Олімпіади відбудеться у неділю, 11 серпня. "Наш Київ" розповідає, де дивитися трансляцію церемонії, що буде на шоу і який трюк підготував голлівудський актор Том Круз.

Де і коли пройде церемонія закриття Олімпіади 2024

Закриття Олімпіади пройде на стадіоні "Стад де Франс". Шоу розпочнеться 11 серпня о 22:00 за Києвом й триватиме більш як 2 години. 

Пряма трансляція закриття Олімпіади 2024: де дивитися

Церемонія закриття Олімпіади-2024: де і коли дивитися, що буде на шоу Українці можуть подивитися церемонію закриття Олімпійських Ігор-2024 в інтернеті на декількох сайтах. Закриття Олімпіади покажуть наживо на телеканалі на телеканалі "Суспільне Спорт", на Першому каналі Суспільного мовлення, на місцевих телеканалах Суспільного, зокрема "Суспільне Київ" та на сайті "Суспільне Спорт". Крім того, трансляція доступна на сайті suspilne.media.

Що буде на шоу під час закриття Олімпійських Ігор 2024 в Парижі

Де і коли пройде церемонія закриття Олімпіади 2024, що буде на шоуШоу, яке буде на закритті Олімпіади 2024, називається "Рекорди". Режисером виступить Тома Жоллі, який відповідав за відкриття Олімпійських ігор. За його словами, це буде подорож у минуле, теперішнє і майбутнє. Деталі майбутнього шоу режисер не відкрив. Проте стало відомо, що глядачі побачать грандіозне візуальне, хореографічне, акробатичне шоу з відтінком опери за участю 100 акторів, акробатів, циркачів та артистів. Обов'язково на церемонії закриття буде парад спортсменів, нагородження переможця маратону, промова президента МОК та офіційне завершення Олімпіади та гасіння Олімпійського вогню. Також мерка Парижу Анн Ідальго передасть Олімпійський прапор Карен Басс — мерці Лос-Анджелеса, саме там пройде наступна Олімпіада. Серед зірок, які візьмуть участь у шоу — гурт Air і Phoenix, Жан Мішель Жарр, Тейлор Свіфт, Біллі Айліш тощо.   

Що відомо про трюк Тома Круза на закритті Олімпіади 2024

Церемонія закриття Олімпіади-2024: де і коли дивитися, що буде робити Том КрузНа церемонії закриття покажуть трюк голлівудського актора Тома Круза. Як повідомляють ЗМІ, він планує спуститися з вершини стадіону на поле з прапором Олімпіади. Ймовірно, цей трюк допомагатиме робити Крузу його помічник-дублер. Згодом відбудеться другий трюк, де актор летить до Лос-Анджелеса і там стрибає з парашутом на гору Майнт-Лі, відома написом Hollywood.

Також пропонуємо переглянути 10 фактів про церемонію відкриття Олімпійських ігор.

Український гімнаст Ілля Ковтун отримав срібну медаль на Олімпіаді-2024